Cases

Krits staat voor zakelijke efficiëntie. Wij streven naar digitale transformaties binnen organisaties waardoor ondernemers zich kunnen focussen op echt belangrijke zaken in het bedrijf . We maken verschil door slimme, geïntegreerde digitale oplossingen te bieden die enerzijds processen automatiseren, maar anderzijds ook het zakelijk inzicht vergroten.

 • Checklists app

  Checklists app

  McDonald's heeft Krits opdracht gegeven voor een web- en mobiele applicatie voor het beheren van dagelijkse operaties in hun vestigingen, inclusief een centraal platform voor personeelsbeheer, checklisten en statistieken, geïntegreerd met de Outlook-kalender voor planning en taakbeheer.

 • Digitaal leerplatform

  Digitaal leerplatform

  Krits ontwikkelde voor confocus een digitaal leerplatform voor vrije beroepers, met functies voor inschrijvingen, het genereren van deelnameattesten en integraties met WordPress, Zoom en Clevercast, inclusief een op maat gemaakt CRM-systeem.

 • Digitale Adventskalender

  Digitale Adventskalender

  Ter ere van haar 15-jarig jubileum liet IKEA door Krits een interactieve webapplicatie ontwikkelen met een digitale adventskalender voor dagelijkse wedstrijden, inclusief deelnemersregistratie in een centrale database en automatische winnaarsselectie per vestiging.

 • Evenementen app

  Evenementen app

  De Verfgroothandel heeft een geavanceerde evenementen app laten ontwikkelen, gericht op een naadloze, geautomatiseerde ervaring.

 • Planningstool

  Planningstool

  Voor Bpaint hebben we een webapplicatie ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning, bedoeld voor de HR-manager van alle bedrijven die onder Bpaint zitten.