Digitalisering van doktersattesten

Voor McDonald's, een bedrijf dat constant streeft naar optimalisatie van bedrijfsprocessen, was het beheer van doktersattesten een domein dat rijp was voor innovatie. Om dit proces te stroomlijnen, hebben ze ons benaderd voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte webapplicatie. Het doel van deze applicatie was tweeledig: het moest medewerkers in staat stellen om een foto van hun doktersattest te maken en deze vervolgens automatisch in de correcte Microsoft SharePoint-map te plaatsen.

Uitdaging: optimalisatie van het beheer van Doktersattesten

McDonald's zocht naar een efficiƫntere manier om doktersattesten van hun personeel te beheren. De papieren doktersattesten waren tijdrovend in beheer en verwerking, wat leidde tot vertragingen en een verhoogd risico op fouten.

Probleem: handmatige verwerking

De kern van het probleem lag bij de tijdrovende en foutgevoelige handmatige verwerking van doktersattesten. Het personeel moest de fysieke documenten verzamelen, categoriseren en vervolgens correct archiveren in het interne systeem, wat leidde tot vertragingen en potentiƫle fouten.

Resultaat: innovatieve webapplicatie voor automatische documentverwerking

De doorbraak kwam met een op maat gemaakte webapplicatie, ontwikkeld om de workflow te vereenvoudigen. Deze stelde werknemers in staat om met hun mobiele apparaat een foto van hun doktersattest te maken en het direct en automatisch te uploaden naar de relevante Microsoft SharePoint-map. Dit leidde tot een merkbare versnelling en vereenvoudiging van het hele proces.

Bezoek website

Snapshots

Interesse in deze case?

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jou kunnen betekenen?

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden