Eventregistratie De Verfgroothandel

De Verfgroothandel streefde naar een betere betrokkenheid bij hun klantenevenementen. Ze hadden behoefte aan een gestroomlijnd inschrijvingsproces dat ter plaatse in hun winkels kon worden uitgevoerd, om de opkomst te vergroten en de klantbeleving te verbeteren.

Uitdaging

De klant was op zoek naar een manier om het inschrijvingsproces voor evenementen te vereenvoudigen, zodat dit minder tijd in beslag zou nemen en de deelnemersregistratie efficiënter zou verlopen. Het bestaande systeem was tijdrovend en vereiste veel manueel werk, wat leidde tot lange wachtrijen tijdens evenementregistraties.

Oplossing

Wij hebben een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld die op de ipad in de winkel van de verfgroothandel kon worden geïnstalleerd. Klanten kunnen zich nu met enkele tikken inschrijven voor evenementen. Na inschrijving ontvangen ze automatisch een bevestigingse-mail met verdere details over het evenement. Dit systeem integreert ook met hun bestaande klantbeheerplatform, waardoor de gegevensverzameling en opvolging naadloos verloopt.

Resultaat

Het nieuwe inschrijvingssysteem heeft de inschrijvingstijd aanzienlijk verminderd, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid en een toename in het aantal inschrijvingen voor evenementen. De geautomatiseerde e-mailfunctie heeft het voor het personeel gemakkelijker gemaakt om de communicatie te beheren en zorgt ervoor dat geen enkele deelnemer belangrijke informatie mist.

Interesse in deze case?

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jou kunnen betekenen?

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden