Inschrijvingsplatform voor Don Bosco

Bij het inschrijven van leerlingen bij Don Bosco werd er vroeger veel tijd verspild aan het manueel invullen van inschrijvingsformulieren. Per leerling kon dit gemakkelijk een uur in beslag nemen. Om dit proces te vereenvoudigen en te automatiseren, werd er een geautomatiseerd inschrijvingsplatform ontwikkeld.


Uitdaging: manuele inschrijvingen die veel tijd in beslag nemen

Voorheen was het inschrijvingsproces voor leerlingen op scholen een tijdrovende klus. Het manueel inschrijven van leerlingen nam per leerling ongeveer één uur in beslag. Dit was een groot probleem voor Don Bosco, omdat het veel tijd kostte en ze deze tijd beter konden besteden aan andere zaken.

Oplossing: geautomatiseerd inschrijvingsproces met Krits

Om dit probleem op te lossen, werkten Don Bosco samen met Krits. Krits ontwikkelde een geautomatiseerd inschrijvingsproces dat vriendelijk is in gebruik en het samenvoegen van klassen en online inschrijvingen mogelijk maakt. Nieuwe leerlingen kunnen nog steeds naar school komen om zich in te schrijven, maar er zijn computers beschikbaar om hen in te schrijven. Na inschrijving wordt er automatisch een ingevulde inschrijvingsformulier aangemaakt waar ze de handtekening kunnen zetten. Zodra alle leerlingen zijn ingeschreven, zorgt de applicatie ervoor dat alle klassen worden aangemaakt en de juiste leerkracht aan de klas wordt toegevoegd.

Resultaat: meer vrije tijd

De geautomatiseerde inschrijvingsprocedure was een groot succes voor Don Bosco. De directeur had nu meer vrije tijd om zich te richten op andere belangrijke zaken en het inschrijvingsproces voor leerlingen werd aanzienlijk vereenvoudigd. De scholen waren erg tevreden met de oplossing die Krits had ontwikkeld.

Op maat gemaakt en geweldige samenwerking

Voor scholen die nog twijfelen, hoeven ze zich geen zorgen te maken. Krits ontwikkelt oplossingen op maat en de samenwerking met Krits is echt geweldig!

Interesse in deze case?

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jou kunnen betekenen?

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden