bpaint planningstool

Voor bpaint hebben we een webapplicatie ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning, bedoeld voor de HR-manager van alle bedrijven die onder bpaint vallen.

Deze tool moet niet alleen een overzichtelijke interface bieden voor het opstellen en aanpassen van werkschema's, maar moet ook de mogelijkheid bieden om deze schema's in real-time te synchroniseren met een mobiele app voor de werknemers.

case bpaint bg

Heb jij een uitdaging?

Wij zijn er voor jou!

Wil jij een website laten bouwen? Of heb je een webapplicatie nodig? Wellicht heb jij een ander digitaal vraagstuk of een technische wens. Wij bieden een totaaloplossing voor jouw online uitdagingen.

Kernfuncties

  • Desktop applicatie voor HR-manager
  • Mobiele app voor werknemers
  • Verlofaanvraag systeem
  • Real-time synchronisatie

Voordelen

  • Verbeterde Efficiëntie
  • Gemakkelijk en transparant voor de werknemers
  • Real-time Updates

Probleemstelling

bpaint, een bedrijf met meerdere vestigingen, ervaart uitdagingen in de planning en coördinatie van het personeel over verschillende locaties. De huidige systemen zijn niet geïntegreerd, wat leidt tot inefficiëntie, communicatieproblemen en beperkte toegang tot werkschema's voor werknemers.

Wat we deden

Ontwikkeling van een geïntegreerde planningstool met kernfuncties zoals een HR-managementinterface, een mobiele app voor werknemers, real-time synchronisatie, een verlofaanvraagsysteem, en geavanceerde rapportage en analytics. Deze tool zal de planning centraliseren, real-time updates mogelijk maken en gemak voor werknemers bieden bij het beheren van hun werkschema's.

Resultaat

De implementatie van de geïntegreerde planningstool zal leiden tot verbeterde efficiëntie in het planningsproces van bpaint door het stroomlijnen van de werkplanning, het verhogen van de transparantie en het verbeteren van de communicatie tussen HR-managers en werknemers. Werknemers zullen gemakkelijk toegang hebben tot hun schema's en verlofaanvragen kunnen beheren via de mobiele app, terwijl HR-managers realtime inzicht krijgen in personeelsbezetting en -patronen, wat strategische besluitvorming ondersteunt.

case bpaint bg

Neem contact op met Krits

Heeft u interesse in een soortgelijke oplossing voor uw bedrijf, of wilt u meer weten over onze planningstool? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Krits staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw organisatie.