Gelijke kansen sollicitatie app

Bij Krits streven we naar gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt. Om dit te realiseren hebben we de Gelijke Kansen Sollicitatie App ontwikkeld. Deze app voorkomt discriminatie op basis van naam, geslacht, geloof, ... en zorgt ervoor dat sollicitanten beoordeeld worden op basis van hun kwalificaties en vaardigheden.

Gemakkelijk inschrijven en overzichtelijk beheer

Zodra er een inschrijving is gebeurd, komt deze terecht in het leerplatform en zal de applicatie nakijken voor welke opleiding de persoon zich heeft ingeschreven. Het leerplatform biedt drie soorten opleidingen aan: fysieke opleidingen, virtual classrooms en on demand webinars.

Drie soorten opleidingen,  geautomatiseerde attesten

Voor fysieke opleidingen vraagt Confocus een handtekening van de deelnemer zodra deze aanwezig is op de locatie. Virtual classrooms worden georganiseerd via Zoom en de applicatie zal de persoon automatisch inschrijven. Na afloop van de sessie controleert het leerplatform of de persoon effectief aanwezig was en hoe lang hij/zij heeft deelgenomen aan de opleiding. Zodra alle voorwaarden in orde zijn, genereert het leerplatform een geautomatiseerd attest.

On demand webinars worden gehost via Clevercast. Zodra de persoon de webinar heeft afgerond, zal de applicatie automatisch een geautomatiseerd attest sturen.

Efficiënt beheer van opleidingen

Met het geautomatiseerde leerplatform is het toevoegen en beheren van opleidingen een fluitje van een cent voor Confocus. Bovendien kan het leerplatform automatisch attesten genereren, waardoor het administratieve werk tot een minimum wordt beperkt. Confocus kan zich zo volledig richten op het geven van opleidingen aan hun medewerkers.

Interesse in deze case?

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jou kunnen betekenen?

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden