Bespaar tot 30% via de KMO-portefeuille

Wat is de KMO-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee ondernemers van kleine (tot 50 werknemers) en middelgrote ondernemingen (tot 250 werknemers) jaarlijks tot € 7.500 subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid. Ze kunnen dit gebruiken voor opleiding en advies. Een voorwaarde is dat ze hiervoor samenwerken met een erkend dienstverlener.

Om een erkenningscertificaat te bemachtigen dient een onderneming te voldoen aan de KMOP-norm, een bundel van richtlijnen die ervoor zorgt dat een dienstverlener een betrouwbare partner is met een kwalitatief aanbod. Tijdens een uitgebreide doorlichting door een van de geselecteerde auditbureaus wordt nagegaan of de aanvrager aan deze norm voldoet. In September 2023 werd door het Agentschap Ondernemen het certificaat voor Advies uitgereikt aan Krits.

Krits is geregistreerd dienstverlener

Wij zijn een geregistreerd advies verlener (DV.A247790). Daardoor kan je tot 30% besparen op het laten bouwen van je website via de KMO-portefeuille. Deze KMO-portefeuille kan je inzetten voor advies dat verder gaat dan de gewone bedrijfsuitgaven die bijdragen aan een verbetering van bedrijfsprocessen.

Met vragen over onze dienstverlening en de KMO-portefeuille kan je uiteraard bij ons terecht: boekhouding@krits.be

Hoe verloopt zo'n aanvraag?
Download een schematisch overzicht

Bereken jouw persoonlijk voordeel

Subsidies voor het laten bouwen van je website, het gebruik van een KMO-portefeuille, klinkt interessant, toch? Neem contact op zodat jij kan genieten van korting én subsidies!

Heb je nog vragen of wens je eerst wat meer informatie? Neem gerust contact op met Bert. Hij ondersteunt je graag bij alles rond KMO-portefeuille en de internationalisering subsidie.

Houd er rekening mee dat dit slechts twee voorbeelden zijn van mogelijke subsidies. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kan je nog in aanmerking komen voor een ander soort subsidies. En dat bekijken we graag voor jou! Want wie bespaart er nu niet graag enkele duizenden euro’s 😉