Meer dan Ontwikkelaars

Bij Krits transformeren we de manier waarop bedrijven werken. Sinds onze oprichting in maart 2023, zijn we gepassioneerd bezig met het programmeren van geavanceerde webapplicaties die niet alleen voldoen aan de eisen van het hedendaagse digitale tijdperk, maar deze ook overtreffen.

Hoewel we nog maar aan het begin van onze reis staan, wordt ons jonge en energieke team van zes leden al erkend voor zijn dynamische aanpak en innovatieve oplossingen. Elk project begint met een belofte: zonder de zekerheid dat het door ons ontwikkelde applicatie de investering in tijd en geld waard is, beginnen we er niet aan. Want bij Krits gaat het niet alleen om de techniek, het gaat om het realiseren van waarde voor iedereen die met onze applicaties werkt.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: luisteren naar onze klanten en hen voorzien van technologische gereedschappen die niet alleen voldoen aan hun behoeften, maar deze overtreffen en hen een concurrentievoordeel geven in hun respectievelijke markten.

Onze Visie

Bij Krits zien we een wereld waarin bedrijven, groot en klein, hun potentieel maximaliseren door slimme, geautomatiseerde webapplicaties. We streven ernaar de go-to partner te zijn voor bedrijven die hun digitale voetafdruk willen vergroten en hun operationele efficiëntie willen verbeteren.

Onze Waarden

Luisteren staat centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat in elk detail, van de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke levering, uw stem leidend is. Onze benadering is er een van partnerschap, waarbij uw bedrijfsdoelen de onze worden.

Onze klanten

We beloven niet alleen te luisteren, maar ook om proactief te adviseren en te begeleiden door elke fase van het ontwikkelingsproces. Uw succes is de maatstaf voor het onze, en wij streven ernaar om aan elke verwachting te voldoen.

Ontdek onze cases

Een applicatie hoeft niet duur te zijn

Krits verbindt zich tot betaalbaar maatwerk, waarbij elke ontwikkeling start met een garantie: we programmeren pas wanneer duidelijk is dat de applicatie uw tijd en geld bespaart. We elimineren onnodige uitgaven en focussen op wat echt telt — uw rendement. Krits levert niet alleen functionele webapplicaties; wij creëren oplossingen die concrete voordelen en meetbare waarde voor uw bedrijf bieden.

Krits Hasselt
Voor luisterend oor

Koning Boudewijnlaan 20A
3500 Hasselt

Tel: 011 930 012
info@krits.be

Krits Administratie
Administratieve dienstverlening (via bpaint)

Winkelstraat 4A
3720 Kortessem

Tel: 011 260 734
boekhouding@krits.be

Onze partners
Waar we trots op zijn

stars

BTW: BE 0800.733.119

Algemene voorwaarden