Checklists app

McDonald's heeft Krits opdracht gegeven een web- en mobiele applicatie te ontwikkelen. En dit voor het beheer van hun dagelijkse operaties in de verschillende vestigingen, inclusief een centraal platform voor personeelsbeheer, checklists en statistieken, geïntegreerd met de Outlook-kalender voor planning en taakbeheer. Het primaire doel van dit project is het creëren van een centraal platform waar medewerkers per vestiging kunnen worden toegevoegd, gepersonaliseerde checklists kunnen worden aangemaakt en eenvoudig statistieken kunnen worden gecontroleerd.

Daarnaast wordt de applicatie geïntegreerd met de Outlook-kalender voor een overzichtelijke planning en taakbeheer.

case mcdo header

Verbeter nu de efficiëntie van jouw dagelijkse bedrijfsvoering

Ontdek hoe onze op maat gemaakte (web)applicatie jou helpt om taken te stroomlijnen, overzicht te behouden en alles soepel te laten verlopen. Maak het verschil in jouw vestiging vandaag nog!

Kernfuncties

  • Aanmaken en Beheren van Checklists
  • Statistieken Dashboard
  • Integratie met Outlook Kalender
  • Mobiele App voor de managers

Voordelen

  • Gemakkelijke Toegang en Gebruik
  • Real-time Updates en Overzichten
  • Naadloze Integratie met bestaande software programma's

Probleemstelling

McDonald's streefde ernaar om de dagelijkse operaties in hun vestigingen efficiënter te beheren. Ze hadden behoefte aan een centraal platform voor managerbeheer per vestiging, het creëren van gepersonaliseerde checklists, en het eenvoudig controleren van statistieken. Bovendien moest dit systeem naadloos integreren met de Outlook-kalender voor beter taakbeheer en planning.

Wat we deden

We hebben een geïntegreerde web- en mobiele applicatie ontwikkeld. Deze app biedt functies zoals het toevoegen en beheren van managers per vestiging, het opstellen en aanpassen van checklists, en een statistieken dashboard dat automatisch gegevens ophaalt vanuit Microsoft SharePoint.

De app integreert ook met de Outlook-kalender voor een overzichtelijke planning. De mobiele app, speciaal ontworpen voor vestigingspersoneel, maakt het eenvoudig om checklists direct in te vullen en bij te werken.

Resultaat

De implementatie van deze applicatie heeft geleid tot verbeterde operationele efficiëntie in McDonald's vestigingen. Het centraliseren van managementtaken en checklists resulteerde in een soepeler dagelijkse operatie.

De gebruiksvriendelijke web- en mobiele apps zorgen voor gemakkelijke toegang en gebruik, terwijl de real-time updates en overzichten een snelle en efficiënte monitoring mogelijk maken. De naadloze integratie met de Outlook-kalender biedt een helder overzicht van alle relevante afspraken en taken.

Projectfoto's

case mcdo header

Neem contact op met Krits

Heeft u interesse in een soortgelijke oplossing voor uw bedrijf, of wilt u meer weten over onze Checklists app? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Krits staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw organisatie.