Subsidies


75% VAN DE KMO’S GEEFT AAN DAT ZE WILLEN INNOVEREN EN DENKEN DAARVOOR AAN DIGITALE TOOLS.

Ontdek jouw digitale groeimogelijkheden met Krits en profiteer van de VLAIO subsidies!

Deze subsidie biedt Vlaamse kmo's een uitgelezen kans om financiële ondersteuning te krijgen voor hun groei- en ontwikkelingsplannen. Bij Krits helpen we je niet alleen bij het aanvragen van deze subsidie, maar begeleiden we je ook bij het realiseren van je digitale ambities. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe web- of mobiele applicaties, Krits staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.


Bij Krits bieden we twee essentiële subsidiemogelijkheden om jouw digitale transformatie te ondersteunen:

  • KMO Portefeuille: Profiteer van tot wel 30% besparing. Deze subsidie helpt kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen bij het financieren van hun opleiding en adviesdiensten, waaronder digitale innovatieprojecten.
  • VLAIO kmo-groeisubsidie: Verkrijg tot 50% subsidie. Deze subsidie is ideaal voor Vlaamse kmo's die zich richten op groei door innovatie of transformatie, waaronder digitaliseringsprojecten.

Bij Krits draait het om vereenvoudiging. Wij digitaliseren bedrijfsprocessen, bieden een oplossing voor energievretende taken, en creëren ruimte voor elke ondernemer om zich te focussen op zijn passie.

De KMO Portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee ondernemers van kleine (tot 50 werknemers) en middelgrote ondernemingen (tot 250 werknemers) jaarlijks tot € 7.500 subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid. Ze kunnen dit gebruiken voor opleiding en advies. Een voorwaarde is dat ze hiervoor samenwerken met een erkend dienstverlener.

Logo KMO Portefeuille scaled

VLAIO KMO Groeisubsidie

De kmo-groeisubsidie is een subsidieprogramma van het Vlaamse Agentschap voor Innoveren & Ondernemen (VLAIO) dat als doel heeft kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) te ondersteunen in hun groeiambities. Met deze subsidie kan een kmo tot 50% subsidie krijgen voor in aanmerking komende projecten en dit met een maximum van € 50.000 per jaar. De subsidie is bedoeld om bedrijven te helpen investeren in hun groeiplannen en competitiviteit.

vlaio logo
foto foter subdsidies

Subsidie aanvragen?

We nemen eerst contact op met VLAIO om je project te bespreken en om te bepalen of je in aanmerking komt. Zodra je bedrijf in aanmerking komt, kunnen we een formele aanvraag indienen. Deze aanvraag zal worden beoordeeld op basis van het groei- en ontwikkelingspotentieel van het project.