Over Krits


KRITS ZIET EEN TOEKOMST WAARIN ONDERNEMERS VOL VERTROUWEN VOORUITGAAN.

Krits staat voor zakelijke efficiëntie. Wij streven naar digitale transformaties binnen organisaties waardoor ondernemers zich kunnen focussen op waardevolle bedrijfsinitiatieven. We maken verschil door slimme, geïntegreerde digitale oplossingen te bieden die enerzijds processen automatiseren, maar anderzijds ook het zakelijk inzicht vergroten.

Onze missie is om ondernemers te ontzorgen van repetitieve taken, zodat zij waardevolle tijd kunnen vrijmaken voor essentiële projecten.

Bij Krits draait het om vereenvoudiging. Wij digitaliseren bedrijfsprocessen, bieden een oplossing voor energievretende taken, en creëren ruimte voor elke ondernemer om zich te focussen op zijn passie.

De Krits Merkwaarden

Ondernemerschap

Bij Krits staat de ondernemersfilosofie op de eerste plaats. Wij ontwikkelen enkel toepassingen waar we als ondernemers zelf de meerwaarde van voelen én kunnen concretiseren. Een werkende oplossing voor jouw uitdaging, daar gaan we voor.

Transparantie

Uw projectdoelstelling staat bij ons voorop, van begin tot einde. En daar werken we samen aan, in nauw overleg. Met een duidelijke scope, korte communicatielijnen, en strakke implementatie zorgen we voor succes.

Helder

Krits kiest steeds voor helderheid: in het project en in de samenwerking. We leiden u niet door een oerwoud van IT-jargon, maar nemen samen het pad naar de efficiëntste oplossing.

Maatwerk

Elk project start vanuit een verhaal. Door te luisteren en jouw business beter te begrijpen, komen we tot de meest geschikte digitale applicatie om jouw bedrijfsactiviteit te vereenvoudigen. Een antwoord op maat voor uw specifieke zakelijke vereisten.

Achter elk succes van Krits staat ons dynamisch team.

Maak kennis met de drijvende krachten die jouw digitale dromen werkelijkheid maken. Elk van ons brengt een unieke mix van vaardigheden, passie en innovatief denken. Samen zetten we ons in om jouw bedrijf te laten bloeien.

krits Bert

Bert

CEO & Sales

krits olaf

Olaf

CEO & CFO

krits veerle 1

Veerle

Project Manager & Developer

krits marie

Marie

Fullstack developer

krits zeynep

Zeynep

Designer & Developer

krits magali

Magali

HR Manager

krits dorien

Dorien

Administratie

krits nieuwe medewerker

Ben jij de volgende?

Stuur een mail naar info@krits.be

Klanten die vertrouwen op Krits

foto footer overKrits

Neem contact op met Krits

Bij Krits, jouw betrouwbare expert in digitale oplossingen, staan we klaar om jouw zakelijke ambities te ondersteunen. Ben jij een vooruitstrevende ondernemer op zoek naar innovatieve, op maat gemaakte digitale tools?

Wij zijn hier om je te helpen. Van complexe webapplicaties tot gestroomlijnde bedrijfsprocessen, ons team zet zich in voor jouw succes.