Digitaal leerplatform

Krits ontwikkelde voor Confocus een digitaal leerplatform voor vrije beroepers, met functies voor inschrijvingen, het genereren van deelname-attesten en integraties met WordPress, Zoom en Clevercast, inclusief een op maat gemaakt CRM-systeem.

case confocus

Wil je ook digitaal gaan met je cursussen? Met ons digitaal leerplatform is dit mogelijk!

Ontdek hoe ons digitale leerplatform jouw educatieve ervaring transformeert. Inschrijven voor opleidingen, automatische attesten en een interactieve leeromgeving wachten op je. Maak leren efficiënter en boeiender dan ooit tevoren!

Kernfuncties

  • Inschrijvingsmodule
  • Automatisch Genereren van Attesten
  • Integratie met WordPress
  • Koppelingen met Zoom en Clevercast
  • Op Maat Gemaakt CRM-systeem

Voordelen

  • Efficiëntie in Administratie
  • Naadloze Integratie met bestaande software programma's
  • Verbeterd Klantbeheer
  • Data-gedreven Inzichten
  • Meer vrije tijd

Probleemstelling

Confocus stond voor de uitdaging om een digitaal leerplatform te ontwikkelen, specifiek voor vrije beroepers. Dit platform moest niet alleen een soepele inschrijvingservaring bieden, maar ook deelname-attesten automatisch genereren en integreren met diverse systemen zoals WordPress, Zoom en Clevercast. Bovendien was er behoefte aan een op maat gemaakt CRM-systeem voor effectief klantbeheer.

Wat we deden

We hebben een gebruiksvriendelijk digitaal leerplatform ontwikkeld, met een inschrijvingsmodule voor diverse opleidingen en een systeem voor het automatisch genereren van deelname-attesten.

Het platform integreert naadloos met WordPress, Zoom en Clevercast, waardoor een efficiënte en interactieve leeromgeving ontstaat. Verder hebben we een specifiek voor Confocus ontworpen CRM-systeem geïmplementeerd voor het beheer van klantgegevens en interacties, en functies voor gebruikersbeheer en -tracking toegevoegd.

Resultaat

Het resultaat is een gestroomlijnd en efficiënt digitaal leerplatform dat het proces van inschrijving tot deelname vereenvoudigt en de administratieve lasten vermindert.

Door de integratie met bestaande tools biedt het platform een vertrouwde omgeving voor gebruikers. Het op maat gemaakte CRM-systeem verbetert het klantbeheer en biedt data-gedreven inzichten voor toekomstige verbeteringen en marketingstrategieën.

Projectfoto's

case confocus

Neem contact op met Krits

Heeft u interesse in een soortgelijke oplossing voor uw bedrijf, of wilt u meer weten over onze digitaal leerplatform? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Krits staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw organisatie.