Evenementen app

DE VERFgroothandel wilde een geavanceerde en gebruiksvriendelijke app ontwikkelen om haar evenementen en opleidingen te publiceren en inschrijvingen efficiënt te beheren.

De tool stelt het bedrijf in staat om evenementen te organiseren, aan te kondigen en klanten efficiënt te beheren. Het doel is om een naadloze, geautomatiseerde ervaring te bieden voor zowel het bedrijf als de klanten. 

case evenementenapp

Opzoek naar een evenementen app?

Stel je voor: jouw evenementenbeheer volledig gestroomlijnd, tijd besparend en met een verhoogde klanttevredenheid. Dat is wat onze innovatieve evenementen app jou biedt. Ben jij klaar om jouw evenementen efficiënter en effectiever te organiseren? Ontdek hoe onze oplossing ook voor jouw bedrijf een ware game-changer kan zijn.

Kernfuncties

  • Inschrijvingsbeheer
  • Automatische Herinneringsmails
  • Capaciteitsbeheer
  • Integratie met Adsolut

Voordelen

  • Efficiënte Evenementenorganisatie
  • Verbeterde Klantenervaring
  • Gegevensintegratie
  • Data Gedreven Inzichten

Probleemstelling

DE VERFgroothandel had behoefte aan een geavanceerde, gebruiksvriendelijke webapplicatie voor het beheren van evenementen en inschrijvingen, met een focus op klanttevredenheid en efficiënte organisatie.

Wat we deden

We ontwikkelden een webapplicatie met Laravel en VueJS, inclusief een API-koppeling met Adsolut.

Daarnaast zorgden we voor een eenvoudige inschrijvingsbeheer, automatische herinneringsmails, en capaciteitsbeheer per evenement.

Resultaat

De app verbetert de evenementenorganisatie en klantenervaring aanzienlijk, voorkomt overboekingen en biedt actuele klantgegevens door de integratie met Adsolut. Hierdoor kan DE VERFgroothandel efficiënter werken en waardevolle data verzamelen.

Projectfoto's

case evenementenapp

Neem contact op met Krits

Heeft u interesse in een soortgelijke oplossing voor uw bedrijf, of wilt u meer weten over onze evenementen app? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Krits staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw organisatie.